× Személyes átvétel szünetel!

Tisztelt ügyfeleink!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy költözésünk miatt 2024.02.16-tól szünetel a személyes átvétel lehetősége webáruházunkban. Ezt az átmeneti intézkedést azért hoztuk, hogy zavartalanul folytathassuk szolgáltatásainkat és továbbra is magas színvonalú kiszolgálást nyújthassunk.

 

Kérjük szíves megértésüket a kellemetlenségért, és köszönjük türelmüket ebben az időszakban. Addig is továbbra is lehetőségük van online rendeléseik leadására, amelyeket kényelmük érdekében házhoz szállítatjuk.

Akció akár -40% !!!

Készleten levő termikeinket kínálatunk átalakítása miatt most akár 40% kedvezménnyel kínáljuk a készlet erejéig

Szerződési feltételek

Bevezető rendelkezésekAz alábbi dokumentum a Szaniteráruház.hu Kft. által üzemeltetett internetes áruházakban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!.
Ez a Szaniteráruház.hu Kft. internetes áruháza. Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és cégünk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) amely Ön és a Szaniteraruhaz.hu Kft. között mint egyezség létrejött. A Szaniteráruház.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et.
A webáruházban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Szaniteráruház.hu Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.

Szerződő felek azonosítása


A vásárlási szerződés a Szaniteráruház.hu Kft. mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre.
A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő ürlap odalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az ÁSZF valamely pontjával a rendelést indokolás nélkül töröljük. A Szaniteráruház.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét.
Fenntartjuk a jogot, hogy a rendelés teljesítésétől, indoklás nélkül - a vételár kiegyenlítése előtt bármikor - elálljunk.

Árak
A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék Bruttó (nettó+ÁFA) ajánlati ára. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja. A megrendelés és a szállítás közötti időszakban történő árváltozásról a Szaniteráruház.hu Kft. telefonon illetvee-mailban értesíti a vásárlót. Az árváltozást ebben az esetben a megrendelő nem köteles elfogadni és elállhat a vásárlási szándékától.
Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Az Szaniteráruház.hu Kft. fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát.

Fizetés

Fizetési módok. Banki átutalás (előreutalás). Utánvétes fizetés. Készpénzes fizetés személyes átvételnél.

                                                                                        Előlegfizetés

Bizonyos termékek, kádak zuhanykabinok, mosdók, mosogatók, esetén az eladó 30%-os előleget kér a 

termék árából, valamint szállítás árából, melyet előre fizetéssel a helyszínen, vagy átutalással tud a vevő                                                                      kiegyenlíteni, előlegszámla ellenében. 

                                                                       Egyedi rendelésű termék

Az exkluzív egyedi gyártású termékek esetén, valamint nagy mennyiségű termékek esetén az eladó egyedi szerződést köt a vevővel, mely előleg megfizetésével valamint egyedi feltételekkel társul. 

Az eladó felelősségvállalása
Az Szaniteráruház.hu Kft. nem vállal felelősséget az elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A Szaniteráruház.hu Kft. fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. A szaniteráruház.hu Kft. nem vállal felelősséget sem a látogatók sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem

A vásárló felelősségvállalása
Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.
Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Szaniteráruház.hu Kft. számára. A Szaniteráruház.hu Kft. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

A szerződés hatálya
Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

Záró rendelkezések
A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.
Bármilyen fajta jogvita esetén a Szaniteráruház.hu Kft. mint üzemeltető) székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.