× Személyes átvétel szünetel!

Tisztelt ügyfeleink!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy költözésünk miatt 2024.02.16-tól szünetel a személyes átvétel lehetősége webáruházunkban. Ezt az átmeneti intézkedést azért hoztuk, hogy zavartalanul folytathassuk szolgáltatásainkat és továbbra is magas színvonalú kiszolgálást nyújthassunk.

 

Kérjük szíves megértésüket a kellemetlenségért, és köszönjük türelmüket ebben az időszakban. Addig is továbbra is lehetőségük van online rendeléseik leadására, amelyeket kényelmük érdekében házhoz szállítatjuk.

Akció akár -40% !!!

Készleten levő termikeinket kínálatunk átalakítása miatt most akár 40% kedvezménnyel kínáljuk a készlet erejéig

Strend Pro fanyelű bicska PK001

Cikkszám: SP-2170555
Gyártó:
Garancia: 1 év
Raktárkészlet: 15 db
Átvehető: Akár már 2024.04.22. átvehető 15 db a XI. kerületben 9:00 és 17:00 óra között.
Ár: 2 332 Ft
Az ár az ÁFA-t tartalmazza.
A termék raktáron van, azonnal szállítható!
Futárszolgálat díja: 1 900 Ft
Ezt a terméket 8 alkalommal rendelték meg
Munkában, kis türelmet...

Termék részletes leírása

Strend Pro fanyelű bicska, fűrészfogas, 130/225 mm. PK001. Összecsukható fanyelű bicska A Strend Pro fanyelű bicska egy praktikus és megbízható kés, amelyet különféle tevékenységekre használhat. Az összecsukható kialakítása miatt könnyedén tárolható és szállítható, így kiválóan alkalmas a kempingezéshez, túrázáshoz vagy más szabadtéri tevékenységekhez. A bicska penge rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a rozsdának és a korróziónak, és hosszú élettartammal rendelkezik. A bicska markolata faanyagból készült, így kényelmes fogást biztosít, és melegen tartja a kezet hidegebb időjárási körülmények között is. A pengén fűrészfogak találhatók, amelyek könnyebbé teszik a keményebb anyagok, például a fák vagy az ágak vágását. Az összecsukható bicska hossza összecsukva 13 cm, kinyitva pedig 22,5 cm. A Strend Pro fanyelű bicska kiválóan alkalmas kempingezéshez, túrázáshoz, kiránduláshoz, vadászathoz vagy akár otthoni használatra is. Az egyszerű és megbízható kialakítása miatt ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy olcsó, de kiváló minőségű bicskát..

Anyaga

  • fém (penge rozsdamentes acél)
  • fa (markolat)

Méretek:

  • 13 cm (összecsukva)
  • 22.5 cm (kinyitva)

A termékhez kapcsolódó letölthető anyagok

A termékhez jelenleg nem állnak rendelkezésre letölthető anyagok.

A termékkel kapcsolatos kérdések

A termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdést.

Vásárlói vélemények

A termékhez még nem írtak értékelést.