Határozott (el) vezető kicsinyítő képzővel- AlcaPlast folyóka


Számára nincs akadály, a fürdőszobában Ő irányít, stílusos, praktikus, és mindig a lábaid előtt hever.


A fürdőszoba egyik népszerű alakja vagyok, bár észre sem veszed, ahogy végzem dolgomat és rendületlenül szabályozok. Nem csak divatos és esztétikus vagyok, hanem kényelmet is nyújtok Neked. Ha nem kedveled a kádat és meguntad a zuhanytálcába való belépést, modern, dizájnos, akadálymentes fürdőegységet szeretnél, akkor én vagyok, aki Neked kell. Ne foglalkozz a zuhanyrózsából a padlóra, zuhanykabinba ömlő vízzel, hagyd, hogy átjárjon a tisztaság és frissesség érzése, azért vagyok, hogy a tisztálkodás számodra élmény legyen és ne egyfajta korlátozás. Állj be a tus alá és engedd magadra a vizet, én addig teszem a dolgom. 


Műanyagból készültem, és egy rozsdamentes nemesacél rács hullámos, vagy éppen szita mintázattal tesz stílusossá. Alacsony aljzatbetonba is alkalmazhatsz és egy olyan speciális alkatrésszel rendelkezem, mellyel teljesítményem jóval megnövekszik. Ez a titkos szerkezet a bűzzár, amivel egyszerűvé és gyorssá válik tisztításom. Nagy mennyiségű víz elvezetésére teremtettek, 30 liter/ perc nekem meg sem kottyan. Tartós vagyok, ellenállok hőnek és fagynak, sőt még a vegyszereknek is. Könnyen szétszerelhetsz és tisztíthatsz egészen a csatorna bekötő csőig.


Válassz engem, hogy képességeimmel téged szolgálhassalak és stílusossá tegyem a fürdőszobád. Két év garanciával rendelkezem, mellém kiegészítőnek kapod a szigetelő szalagot és rögzítő készletet, hogy könnyedén beszerelhess. Ez vagyok én az AlcaPlast folyóka, ismerj meg engem!


 


A kényelmedért vagyok, használj engem!