× Személyes átvétel szünetel!

Tisztelt ügyfeleink!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy költözésünk miatt 2024.02.16-tól szünetel a személyes átvétel lehetősége webáruházunkban. Ezt az átmeneti intézkedést azért hoztuk, hogy zavartalanul folytathassuk szolgáltatásainkat és továbbra is magas színvonalú kiszolgálást nyújthassunk.

 

Kérjük szíves megértésüket a kellemetlenségért, és köszönjük türelmüket ebben az időszakban. Addig is továbbra is lehetőségük van online rendeléseik leadására, amelyeket kényelmük érdekében házhoz szállítatjuk.

Akció akár -40% !!!

Készleten levő termikeinket kínálatunk átalakítása miatt most akár 40% kedvezménnyel kínáljuk a készlet erejéig

AQUACRAFT összecsukható fűrész 180 mm 310070 SP-226274

AQUACRAFT összecsukható fűrész 180 mm 310070

Cikkszám: SP-226274
Gyártó:
Család: Kerti szerszámok
Garancia: 1 év
Raktárkészlet: 4 db
Átvehető: Akár már 2024.04.29. átvehető 4 db a XI. kerületben 9:00 és 17:00 óra között.
Funkció: fűrészek
Hová ajánljuk?: kiskertek
Ár: 5 672 Ft
Az ár az ÁFA-t tartalmazza.
A termék raktáron van, azonnal szállítható!
Futárszolgálat díja: 1 900 Ft
Ezt a terméket 1 alkalommal rendelték meg
Munkában, kis türelmet...

Termék részletes leírása

AQUACRAFT összecsukható fűrész 180 mm 310070. Szuper-éles háromszög alakú fogak a gyors favágáshoz, friss és száraz fa sima fűrészeléséhez. • A penge biztonsági reteszelése a vágás közbeni véletlenszerű bezáródás megakadályozása érdekében, és amikor nincs használatban, lezárható. • Csúszásmentes ergonomikus fogantyú puha markolattal a biztonságos és kényelmes használat érdekében. • Rozsdamentes kemény krómozott penge. Az AQUACRAFT összecsukható fűrész 180 mm 310070 egy olyan kiváló minőségű szerszám, amelyet minden olyan vásárló értékelni fog, aki szeretne hatékonyan dolgozni. Az éles háromszög alakú fogak kiválóan alkalmasak a gyors favágáshoz, akár friss, akár száraz fákról van szó. A penge biztonsági reteszelése nagyon fontos biztonsági szempontból, hiszen megakadályozza a véletlenszerű bezáródást, amikor a fűrész használatban van, illetve amikor nem használjuk, a fűrész lezárható. Ez a funkció különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a fűrész használata közben váratlanul megszakítanánk a munkát. Az ergonomikus fogantyú puha markolattal rendelkezik, ami kényelmes és biztonságos használatot biztosít. A csúszásmentes fogantyú a biztos tartást és a kényelmes munkavégzést garantálja, így akkor sem kell aggódnunk, ha a fűrész használata hosszabb ideig tart. A rozsdamentes kemény krómozott penge egy erős, tartós és ellenálló fűrészpenge, amely hosszú időn át kiválóan fogja szolgálni a felhasználóját. Ezenkívül, a fűrész könnyen és gyorsan összecsukható, így könnyen tárolható vagy akár szállítható is. Összességében az AQUACRAFT összecsukható fűrész 180 mm 310070 kiváló választás mindazok számára, akik hatékonyan szeretnének dolgozni a kertben, az erdőben vagy akár az otthoni műhelyben. A biztonsági reteszelés, az ergonomikus fogantyú és a rozsdamentes kemény krómozott penge garantálja a kényelmes, biztonságos és hatékony munkát.

A termékhez kapcsolódó letölthető anyagok

A termékhez jelenleg nem állnak rendelkezésre letölthető anyagok.

A termékkel kapcsolatos kérdések

A termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdést.

Vásárlói vélemények

A termékhez még nem írtak értékelést.