× Személyes átvétel szünetel!

Tisztelt ügyfeleink!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy költözésünk miatt 2024.02.16-tól szünetel a személyes átvétel lehetősége webáruházunkban. Ezt az átmeneti intézkedést azért hoztuk, hogy zavartalanul folytathassuk szolgáltatásainkat és továbbra is magas színvonalú kiszolgálást nyújthassunk.

 

Kérjük szíves megértésüket a kellemetlenségért, és köszönjük türelmüket ebben az időszakban. Addig is továbbra is lehetőségük van online rendeléseik leadására, amelyeket kényelmük érdekében házhoz szállítatjuk.

Akció akár -40% !!!

Készleten levő termikeinket kínálatunk átalakítása miatt most akár 40% kedvezménnyel kínáljuk a készlet erejéig

adatekezelés

  1.  1. A GDPR Adatvédelmi törvény előírásának megfelelően a Szaniteráruház.hu Kft. a következő tájékoztatást nyújtja.

     Az adatkezelő, és elérhetősége: 

  1. székhelye:1119 Budapest Fehérvári út 120. 
    cégjegyzékszáma:01-09-916901
    adószáma: 14724152-2-43
  2. ügyvezetője: Léhner Viktor, telefonszám: 06-203906805
  3.   


  4. 1.1  Az adatkezelés ténye, az adatok felsorolása, és azok célja 

 

A regisztrációval valamint regisztráció nélkül leadott rendelés esetén a következő személyes adatokat kezeljük.

megrendelő neve: kapcsolatfelvételhez, vásárláshoz, tájékoztatáshoz szükséges adat

e-mail címe: kapcsolattartás céljából

telefonszáma: kapcsolattartás céljából

számlázási név, cím, adószám (nem minden esetben) a számviteli törvény által előírt szabályszerű számla kiállításához szükséges adat

szállítási név, cím: választott opció, a kiszállításhoz szükséges adat

 

  1. 2. Az adatkezelésben érintettek köre, a weboldalon vásárló, valamint hírlevélre feliratkozó személyek

3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje, amely alól kivételt képez a számviteli bizonylatok köre, melyet a számviteli törvény szabályai szerint 8 évig kötelező megőrizni. 

 

4. Az adatok megismerésére jogosult adatkezelők, közvetlen módon a Szaniteráruház.hu munkatársai lehetnek, a GDPR adatvédelmi törvény elveinek tiszteletben tartásával.

 

5. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

Az érintett bármikor kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok hozzáférését, módosítását, törlését vagy kezelésének korlátozását.

 

6. A személyes adatok hozzáférését, törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az alábbi elérhetőségeken tudja kezdeményezni 1119 Budapest Fehérvári út 120. vagy az info@szaniteraruhaz.hu e-mail cím.

 

7. Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása, valamint az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény bekezdése: A szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. 

 Az adatkezelés az Ön hozzájárulási szándékán alapul, azonban ahhoz hogy a megrendelését kezelni, teljesíteni tudjuk, a megrendelésnél elkért adatok elengedhetetlenül szükségesek.

 

8. Igénybe vett adatfeldolgozók

 

Szállítás: Magyar Posta Zrt., 1138 Bp. Dunavirág u. 2-6. Cégjegyzék szám: 01-10-042463, Adóig. szám: 10901232-2-44

Termékek kiszállítása, fuvarozás. Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Szállítási név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím. Az érintettek köre: A házhozszállítást kérő valamennyi érintett. Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhoz szállítása. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje. Az adatfeldolgozás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása.

Online fizetés B-Payment Zrt.,1132 Bp. Váci út 4. Cégjegyzék szám: 01-10-047882, Adóig. szám: 24722137-2-41

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység. Online fizetés Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Számlázási név, számlázási cím, e-mail cím. Az érintettek köre: A online vásárlást kérő valamennyi érintett. Az adatkezelés célja: Az online fizetés lebonyolítása, a tranzakciók visszaigazolása. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje. Az adatfeldolgozás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása.

Tárhely-szolgáltató Contabo GmbH Aschauer Straße 32a 81549 Munich Germany

Az érintett által megadott valamennyi személyes adat. Az érintettek köre: A weboldalt használó valamennyi érintett. Az adatkezelés célja: A weboldal elérhetővé tétele, megfelelő működtetése. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az adatkezelő és a tárhely-szolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhely-szolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart az adatkezelés.Az adatfeldolgozás jogalapja: a felhasználó hozzájárulása.

Könyvelő cég Ezüsttoll Kft. 1011 Bp. Fő utca 40 Cégjegyzék szám: 01-09-565421, Adóig. szám: 12213412-2-41Az érintett által megadott valamennyi személyes adat. Az érintettek köre: A weboldalt használó valamennyi érintett. Az adatkezelés célja: A számviteli törvény előírásainak való megfelelés. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az adatkezelő és könyvelőcég közötti megállapodás megszűnéséig. Az adatfeldolgozás jogalapja: a számviteli törvény.

 

 9. A felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga

Önnek joga van a felügyeleti hatósághoz panaszt benyújtani. A felügyeleti hatóság elérhetőségei az alábbiak: 
  
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 
http://naih.hu 
postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. 
e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu 

telefonszám: +36 1 391-1400